NAM helpt projecten voor en door buurtbewoners Emmen op weg
 

De NAM heeft in de gemeente Emmen cheques overhandigd van Steek Energie in de Buurt. Met dit programma steunt de NAM projecten voor en door buurtbewoners. Deze keer ging het om Rugby Club Emmen, Kanosport Drenthe en Plaatselijk Belang & Nieuw-Weerdinge Gezond.

 

NAM’s ‘buren’ in de gemeente Emmen waren uitgenodigd om voor hun project een financiële bijdrage aan te vragen. Veel verenigingen gaven hier gehoor aan. Op verschillende momenten reikt NAM cheques uit voor in totaal elf geselecteerde projecten.

 

Jeugd
Rugby Club Emmen ontving een cheque voor de aanschaf van LED-verlichting voor de avondtrainingen van de jeugdige rugbyers. Kanosport Drenthe besteedt het geld eveneens aan de jeugd. “Wauw, aan het eind van het vaarseizoen ook nog een mooie prijs gewonnen! De NAM biedt ons financiële ondersteuning voor de verdere opbouw van onze vereniging”, aldus voorzitter Bernhold Dijkhuis. Plaatselijk Belang & Nieuw-Weerdinge Gezond ontving een bijdrage voor de aanschaf van een AED waarmee het dorp hartveilig wordt gemaakt.

 

Eerder kreeg De Zorgvilla in Veenoord een cheque voor een virtuele fiets.

 

Steek energie in de buurt
We hechten veel belang aan goede buren en willen zelf ook graag een goede buur zijn. Met ‘Steek energie in de buurt’ nodigt de NAM steeds in een andere gemeente de bewoners uit om mooie ideeën of projecten in te sturen voor en door buurtbewoners. Op deze manier wil de NAM bijdragen aan de leefbaarheid en duurzaamheid in de regio’s waar we werken aan olie, gas of nieuwe energie.

Facebook Twitter LinkedIn Del.icio.us Digg Yammer