NAM Den Helder werkt samen met BRAND aan corrosievrije leidingen

De NAM wil alle leidingen van de gasbehandelingsinstallatie in Den Helder eind 2020 corrosievrij hebben. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met BRAND Energy & Infrastructure Services. BRAND publiceerde er een artikel over in zijn relatiemagazine On Site.

 

Op de locatie in Den Helder behandelt de NAM gas uit velden onder de Noordzee. Tientallen kilometers aan bovengrondse leidingen zijn toe aan een onderhoudsbeurt. Daarbij is het vooral zaak alert te zijn op corrosie onder het isolatiemateriaal dat een groot deel van de leidingen omhult. De NAM wil er zeker van zijn dat alle leidingen op de locatie eind 2020 corrosievrij zijn. Daarom wordt het hele netwerk grondig geïnspecteerd, waar nodig hersteld en klaar gemaakt om er weer jaren tegen te kunnen.

 

Lees het in On Site
Voor deze flinke klus heeft de NAM het bedrijf BRAND ingeschakeld. Samen zoeken BRAND en de NAM steeds naar werkwijzen die zowel efficiënt zijn als voldoen aan de hoge kwaliteitseisen en NAM’s Safety First-beleid. “Onze samenwerking vereist veel overleg, maar levert vaak vindingrijke oplossingen op”, vertelt Gerald Jager, Maintenance Supervisor van de NAM, in het artikel in On Site.

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Del.icio.us Digg Yammer